Oldal kiválasztása

Grupul multinațional de firme MEYER&MEYER are 1800 de colaboratori în peste 60 de țări. Societatea prestează servicii de logistică în principal pentru industria confecțiilor, deja de peste o sută de ani.

Firma Sostmeier are ca profil depozitarea și logistica de mărfuri: De la înființarea societății în 1927, și-au demonstrat față de clienți și parteneri capacitatea de performanță, astăzi ajungând să aibă peste 1000 de angajați.

fuvarozás referencia szinker srl

Carpathian Transport Line GmbH își propune oferirea de soluții logistice rapide și eficiente. Firma își deservește partenerii în România și în străinătate prin intermediul Szinker SRL.

Firma a fost fondată în 1927 în München de către Hans Bierschneider. Are ca activitate prestații de logistică, depozitare, asigurare pentru mărfuri și derularea procedurilor vamale. Suntem bucuroși că putem fi parteneri ai acestei societăți de succes.

áruszállítás referencia szinker

Firma fondată în 1994 oferă o gamă largă de mobilier din lemn masiv și MDF. Întreprindere în proprietate familială, își livrează produsele de înaltă calitate în toate țările Uniunii Europene , piețele principale fiind Franța, Belgia, Olanda, Germania și Italia.