Oldal kiválasztása

 

Szabó Hunor, director

Ce inseamnă literele SZINKER?

Szabó International Keresztúr

SZINKER SRL Prezentare

Începuturile

Szinker International Logistics este o veritabilă firmă de familie: Tatăl meu, Szabó Dénes a fondat-o în 1994 cu un camion Avia, eforturile au fost coronate de succes, treptat a obținut tot mai multe comenzi. La început, el singur a condus camionul străbătând întreaga Europa. Mai tîrziu a venit primul angajat și s-a reușit cumpărarea primului camion Mercedes. În 2001, compania familiară avea deja șapte camioane și mai mulți angajați. Camioanele Mercedes s-au dovedit foarte fiabile, așa că de atunci utilizăm numai camioanele acestui producător. Conducerea operativă a trecut de la tată la fiu în anul 2007, când am preluat sarcinile organizatorice. Pe parcurs, fratele mau mai mic, Szabó Zsolt participă la activitatea firmei, dar și tatăl meu este activ în întreținerea și repararea autovehicolelor.

Asta suntem noi în prezent

Firma noastră dispune în prezent de 30 de camioane de tonaj mediu și mare proprii, iar această cifră crește în continuare. În prezent avem 40 de angajați, și suntem preocupați de ridicarea nivelului prestațiilor prin dezvltări și modernizări. Am obținut certificatul ISO 9001 tanúsítványt, și este în curs modernizarea prezentării firmei.

Perspective de viitor

Dorim să fim și în continuare acel partener de încredere în domeniul logisticii, pe care clienții noștri îl apreciază de mult timp. Ne propunem să dezvoltăm serviciile, însă nu aven ca scop să devenim o întreprindere mare. Credem în relațiile personale bune, în colaborarea reciproc avantajoasă. Cel mai important pentru noi este să păstrăm aceste valori și să să continuțm colaborarea pe bază de încredee reciprocă. pentru angajații noștri oferim o carieră stabilă, în ascensiune; este important pentru noi ca ei să simtă respectul nostru și să fie mândri că fac parte din echipa Szinker.

Szabó Hunor Dénes